All posts by Margriet

Maggie Again op Instagram

Wil je op de hoogte blijven van waar we mee bezig zijn hier bij Maggie Again; wat we inkopen, wat er in de winkel staat en wat de verhalen zijn achter onze artikelen? Neem dan een kijkje op ons Instagramaccount!

Dit is het social mediapodium waar we het meest, en met het meeste plezier, gebruik van maken. Leuk als we je daar een keer tegenkomen!

Maggie Again

logo-maggie-again-v1

Maggie Again is een webwinkel met vintage technology: alles met een stekker en meer. Typemachines, platenspelers, radio’s, camera’s, verlichting; alles wordt zorgvuldig schoongemaakt en eventueel opgeknapt of aangepast. De filosofie is dat het zonde zou zijn om vintage of antiek alleen maar achter glas tentoon te stellen; juist als een artikel met plezier gebruikt wordt, komt het optimaal tot zijn recht.

Klik hier om direct door te gaan naar de winkel!

Bewaren

Maggie Again: Vintage Technology

draaischijftelefoon rood maggie again

Maggie Again wordt vernieuwd!

Vanaf zaterdag 26 maart wordt de focus verlegd naar vintage technology: typemachines, fototoestellen, filmcamera’s, radio’s, draaischijftelefoons… Alles met een stekker en meer!

Hier bij Maggie Again geloven we niet zo in het tentoonstellen van oude spullen, daarom is alles wat je bij ons koopt direct klaar voor dagelijks gebruik. Soms door ze gewoon een grondige opknapbeurt te geven, zoals de typemachines en de fototoestellen, en soms door het doen van kleine aanpassingen. Zo worden de draaischijftelefoons zo gemaakt dat je ze kunt aansluiten op de moderne, vaste telefoonlijn, en ontvangen de radio’s niet alleen FM en AM, maar ook de playlist op je telefoon.

Korting!

We zijn nu nog druk bezig met de voorbereidingen en werken hard om eind maart de vernieuwde collectie in de Etsywinkel te kunnen zetten. Tot die tijd houden we een kleine uitverkoop: met de code MAART2016 krijg je 10% korting op het hele assortiment!

Vul deze code in tijdens het afrekenen en hij wordt automatisch verrekend.

Voor een voorproefje van alle veranderingen kun je de komende weken alvast terecht op ons Instagramaccount.

Tot snel!

Verhalen, columns en meer

Margriet, de eigenaar van Maggie Again, schrijft ook regelmatig columns en (kinder)verhalen. De meeste hiervan kun je terugvinden op het blog van de speelgoedwinkel Benjamin Bengel.

Allereerst zijn er de verhalen over Benjamin, een gewoon jongetje dat door zijn rijke fantasie vaak grootse avonturen beleeft.

Verder verschijnen er regelmatig kritische columns over kinderen, ouderschap en alles wat daarbij komt kijken, en nostalgische stukken onder de titel ‘Ken je deze nog?’, waarin er met jeugdsentiment wordt teruggekeken op speelgoed, tv-series en algemene kindercultuur uit de jaren tachtig en negentig.

Neem dus eens een kijkje op het blog van Benjamin Bengel, prachtig geïllustreerd door Joanne Lew-Vriethoff.

Margriet schrijft ook columns, verhalen en andere teksten in opdracht. Voor meer informatie kun je mailen naar info@maggieagain.nl

Benjamin Bengel en zijn familie, door Joanne Lew-Vriethoff. Illustratie via www.benjaminbengel.com.

 

Fris de zomer in

De afgelopen maanden hebben we weer hard gewerkt om veel nieuwe artikelen in de winkel te zetten. Natuurlijk veel fat lava vazen, maar ook typemachines, draaischijftelefoons (zo aangepast dat ze ook op moderne lijnen werken!) en zelfs een zeldzame, kleurrijke Polaroidcamera – een echt collector’s item. Dit alles in frisse, zomerse kleuren.

Dus kom een kijkje nemen bij Maggie Again en laat je inspireren door deze vrolijke vintage!

 

Winter Winkel

Het Ka-ching Collectief heeft voor het tweede jaar op rij de Winter Winkel geopend! Hier worden producten van 25 verschillende Etsyverkopers verkocht. Doorgaans zijn deze artikelen alleen online verkrijgbaar, maar nu dus tijdelijk live in Amsterdam!

Je vindt in de Winter Winkel o.a. de papierwaren van De Krantenkapper, de vintage broches van Broesj, de lederwaren van Miontas en natuurlijk ook vazen, typemachines en de nieuwe lijn vintage telefoons van Maggie Again.

De Winter Winkel is geopend van 5 november t/m 24 december 2014

Winter Winkel
Oudezijds Achterburgwal 121
Amsterdam
Open wo t/m zo, 12 – 18 uur

Heropening

Vanaf begin mei is de Etsyshop van Maggie Again weer geopend!

In de afgelopen maanden zijn er weer heel veel nieuwe artikelen in voorraad gekomen, die uiteraard allemaal hun weg naar de winkel zullen vinden. Vooral het aanbod retro vazen is enorm uitgebreid!

Zeer binnenkort zal het assortiment ook uitgebreid worden met ouderwetse typemachines, telefoons en camera’s, volledig gereviseerd en schoongemaakt en dus klaar voor gebruik.

Hou de shop dus in de gaten!

Uitverkoop!

Het is uitverkoop bij Maggie Again!

Gebruik bij het afrekenen de code MAGGIE10 en je krijgt 10% korting op je aankopen. Eind januari sluit de winkel voor een paar maanden i.v.m. zwangerschapsverlof, dus er komen geen nieuwe artikelen meer bij en verlopen artikelen worden niet opnieuw geplaatst.

Dus als je iets leuks ziet, sla snel je slag!

Kom nu winkelen

Winter Winkel in Amsterdam

Op 22 november opent het Ka-ching Collectief, waar Maggie Again een onderdeel van is, een tijdelijke Winter Winkel aan de Haarlemmerstraat in Amsterdam!

In deze winkel, die tien dagen zal bestaan, zullen handgemaakte en vintage artikelen van Nederlandse Etsywinkels verkocht worden. De perfecte plek dus om een mooi cadeau voor de feestdagen te vinden!

Lees meer over de Winter Winkel en de deelnemende Etsywinkels op het Ka-ching Collectief blog.

Ka-ching Collectief Winter Winkel
Het Grote Avontuur
Haarlemmerstraat 25, Amsterdam
Openingstijden: 11.00 – 18.00 uur, zondag 12.00 – 17.00 uur