Maggie Again: Vintage Technology

draaischijftelefoon rood maggie again

Maggie Again wordt vernieuwd!

Vanaf zaterdag 26 maart wordt de focus verlegd naar vintage technology: typemachines, fototoestellen, filmcamera’s, radio’s, draaischijftelefoons… Alles met een stekker en meer!

Hier bij Maggie Again geloven we niet zo in het tentoonstellen van oude spullen, daarom is alles wat je bij ons koopt direct klaar voor dagelijks gebruik. Soms door ze gewoon een grondige opknapbeurt te geven, zoals de typemachines en de fototoestellen, en soms door het doen van kleine aanpassingen. Zo worden de draaischijftelefoons zo gemaakt dat je ze kunt aansluiten op de moderne, vaste telefoonlijn, en ontvangen de radio’s niet alleen FM en AM, maar ook de playlist op je telefoon.

Korting!

We zijn nu nog druk bezig met de voorbereidingen en werken hard om eind maart de vernieuwde collectie in de Etsywinkel te kunnen zetten. Tot die tijd houden we een kleine uitverkoop: met de code MAART2016 krijg je 10% korting op het hele assortiment!

Vul deze code in tijdens het afrekenen en hij wordt automatisch verrekend.

Voor een voorproefje van alle veranderingen kun je de komende weken alvast terecht op ons Instagramaccount.

Tot snel!