Over Maggie Again

Maggie Again is een webwinkel met vintage technology: alles met een stekker en meer. Typemachines, platenspelers, radio’s, camera’s, verlichting; alles wordt zorgvuldig schoongemaakt en eventueel opgeknapt of aangepast. De filosofie is dat het zonde zou zijn om vintage of antiek alleen maar achter glas tentoon te stellen; juist als een artikel met plezier gebruikt wordt, komt het optimaal tot zijn recht.

Dit betekent dat alle artikelen van Maggie Again werkend zijn en geschikt voor dagelijks gebruik. Soms passen we iets aan; zo worden oude draadradiospeakers geschikt gemaakt  om je mp3-speler aan te sluiten, en worden de draaischijftelefoons zo aangepast dat je ze ook op een moderne aansluiting kunt gebruiken.

De artikelen van Maggie Again  worden verkocht via Etsy.com.

Het schrijfbedrijf Writing Again is een apart onderdeel van Maggie Again. Meer informatie hierover kun je vinden op de Writing Again-pagina.

Maar wie is Maggie?

13_ka-ching-fotografie-workshop_margriet

Maggie is Margriet van der Goot; verzamelaar, ontwerpster, schrijfster. Uiteraard dol op retro, vintage en antiek, maar het moet wel praktisch blijven – de bank in mijn huiskamer komt gewoon van Ikea.

Mijn favoriete Beatle is George, ik ben reuzetrots op mijn verzameling Boerenbontservies, en het vinden van een broek met mooie wijde pijpen is een levenslange uitdaging.

Ik woon met Mr Maggie, MiniMaggie en  teckel Tristan in de Randstad.

Bewaren

Bewaren